Bestuur

Het bestuur van RD bestaat uit zeven personen:

Pieter Krijnsen
Pieter KrijnsenVoorzitterinfo@rhedensdorpsbelang.nl
Sinds mei 2015 woon ik, samen met mijn vrouw Loes, op het mooiste plekje van Nederland. In een gemeente en dorp waar ik me thuis voel. Daarvoor heb ik in de Randstad gewoond. In die tijd werkte ik als business-analist, maar was ik ook voorzitter van een ondernemingsraad; een ervaring die goed te pas komt nu ik voorzitter ben van Rhedens Dorpsbelang (RD). Ik vind het belangrijk om actief betrokken te zijn bij de omgeving waar ik woon of werk. Om samen met anderen iets tot stand te brengen voor elkaar. Naast het voorzitterschap van RD ben ik ook (zij het in beperkte mate) vrijwilliger in Rhederhof en probeer ik zoveel mogelijk naar buiten te gaan om te genieten van onze prachtige omgeving.
Jos Magielsen
Jos MagielsenPenningmeesterinfo@rhedensdorpsbelang.nl
Jos Magielsen ben ik en woon ruim 20 jaar in Rheden met mijn partner. Oorspronkelijk kom ik uit Rotterdam en ben destijds voor mijn werk naar Rheden verhuisd. Eind 2010 is mij gevraagd om de rol als penningmeester bij Rhedens Dorpsbelang te vervullen, welke rol ik nu nog vervul. Dat doe ik met plezier en zo kan ik iets betekenen voor het dorp.
Anita Blaauw
Anita BlaauwBestuurslidinfo@rhedensdorpsbelang.nl
Hallo ik ben Anita Blaauw, sinds 2006 met mijn gezin woonachtig in Rheden. Door mijn deelname aan Rhedens Dorpsbelang hoop ik een kleine bijdrage te kunnen leveren aan (nog) meer verbinding tussen de bewoners van Rheden. Met als resultaat dat we nog prettiger kunnen samenwerken en leven. Dit doe ik door goed te luisteren en mij actief in te zetten waar nodig als coördinator en organisator.
Angelique Maasbach
Angelique MaasbachBestuurslidinfo@rhedensdorpsbelang.nl
De liefde bracht ons uiteindelijk naar Rheden in 2010. Samen met Jos Ots mijn vriend kocht ik toen een huis uit 1959 dat enige modernisering behoefde… Mijn wieg stond in Enkhuizen Noord-Holland. Voor Rhedens Dorpsbelang ben ik vanaf 2011 bij diverse projecten betrokken geweest. Naast het vrijwilligerswerk voor Rhedens Dorpsbelang ben ik ook actief bij het Taalhuis Arnhem, als bezoekvrijwilliger en netwerkcoach voor het MVT, en als actief lid bij de plaatselijke EHBO-vereniging. Het inspireert me om ons samen in te zetten voor een gezellig, schoon, veilig en leefbaar dorp. Dat lukt samen, niet alleen.
Hans Mulder
Hans MulderBestuurslidinfo@rhedensdorpsbelang.nl
“Aan de IJssel, stil en verlaten, ligt een dorpje fier en klein” zo begint het Rhedens Volkslied. Rheden ligt op één van de mooiste plekken van Nederland en zou zich toch moeten ontwikkelen tot een bloeiend en fraai dorp waar de bewoners en toeristen graag verblijven. Daar draag ik – samen met de bestuursleden en andere bewoners van het dorp - graag een steentje aan bij.
Jan Frank Mars
Jan Frank MarsBestuurslidinfo@rhedensdorpsbelang.nl
Jan Frank Mars ben ik en al 45 jaar Rhedenaar. Wat mooi is aan ons dorp wil ik graag behouden en wat beter kan daar werk ik graag aan mee. De straat is van de mensen die er wonen, leven en werken. Laat de mensen die er wonen dan ook bepalen wat er in hun straat gebeurt, daar wil ik me voor inzetten.

Natuurlijk zijn we ook altijd op zoek naar mensen die mee willen helpen bij onze activiteiten.

Want: vele handen maken licht werk!! Iets voor u?

Heb je belangstelling?