Vlog-Piet gespot in Rheden

Sinterklaas werkt dit jaar zoveel mogelijk thuis vanwege Corona. De Pieten zullen extra taken op zich nemen; zij gaan het dak op, halen de verlanglijstjes uit de schoen en zijn vaker live te zien dan de Sint zelf. Zo ook de Vlog-Piet, die graag met de Rhedense kinderen wil delen wat hij zoal doet.

Vanaf zaterdag 21 november tot aan pakjesavond zal de Vlog-Piet meerdere video’s delen waarin hij onder andere langs gaat bij Rhedense ondernemers en een kijkje neemt op de scholen. Ook vertelt hij over de kleurwedstrijd waar leuke prijzen mee te winnen zijn.

De avonturen van Vlog-Piet volg je op de Facebookpagina van Sinterklaas Rheden en op www.vlog-piet.nl. Hier kun je ook de kleurplaat voor de kleurwedstrijd downloaden. De inzendingen voor de kleurwedstrijd gaan digitaal, toesturen kan via de mail (foto of scan) of door deze te uploaden op de site.

Omdat Sint en Piet dit jaar geen huisbezoek kunnen afleggen biedt Sint Nicolaas Organisatie Rheden dit jaar online mogelijkheden zoals het videobellen met Sint en Piet op 4 & 5 december of een voorgelezen gedicht door Sinterklaas op video. Reserveren kan via snor-rheden.nl.

Volg ons op