VEELKLEURIGE ZOMERNACHT VAN DE VERBEELDING

Heeft u altijd al eens column willen schrijven of droomt u ervan om columnist(e) te worden, dan is dit uw kans ! Centrum ‘De Verbeelding‘ nodigt u uit om een column te schijven. Als thema voor uw column kunt u kiezen uit “Persoonlijk leven “ of  “Actualiteit “. De maximale lengte is 400 woorden. De columns worden beoordeeld door een deskundige jury met o.a. Linda Akkermans, columniste voor o.a. ‘De Gelderlander’ , ‘het Brabants Dagblad’ en het AD en namens de Regiobode, Cynthia Vos en Linda Peppelman. Ook De Verbeelding levert juryleden voor deze column-wedstrijd.

De beste 7 columns van de columnwedstrijd, georganiseerd door de ‘Verbeelding ‘, worden op deze avond gepresenteerd. Ook wordt de winnaar/winnares bekend gemaakt. De winnende column wordt
gepubliceerd in de Regiobode ( u kunt nog inzenden t/m 19 juni ).
Op deze zomeravond/nacht kunt u tevens genieten van optredens van zangeres Esther Grotenbreg en singer-songwriter Jaimy Elia. Twee jonge talenten. Esther stamt uit de zeer muzikale Grotenbreg-familie uit Rheden. Jaimy won met de Boyband 4U de finale van Holland-Next Boy/Girlband bij SBS en stond met de eerste single “Bitter Taste ‘ weken in de Top 40. Binnenkort is hij te zien in een
nieuw tv-programma. Esther en Jaimy zullen bij hun optreden begeleid worden door pianist en multi- instrumentalist Christan Grotenbreg.


Locatie: IJsselsingel 95, Rheden
Aanvang: 20.30 uur
Toegang: gratis

Kom deze bijzondere zomeravond /nacht mee genieten ! Van harte welkom op deze slotactiviteit van het eerste seizoen van ‘De Verbeelding’.

De Verbeelding - Ontmoeting, ontspanning, inspiratie & gesprek

Volg ons op