Studenten Van Hall Larenstein onderzoeken hoe bewoners Rheden-West hun leefomgeving beleven

Binnenkort kunt u 21 eerstejaars studenten van de opleiding Management van de Leefomgeving zien lopen in Rheden. Zij gaan een belevingsonderzoek uitvoeren onder bewoners van Rheden-West. De studenten volgen hun opleiding aan Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp en doen onderzoek in opdracht van Rhedens Dorpsbelang en de gemeente Rheden. Doel van het onderzoek is in beeld brengen hoe bewoners van Rheden-West hun eigen omgeving beleven en hoe zij de leefbaarheid ervaren.

. Vanaf maandag 18 november maken studenten kennis met het gebied en gaan vervolgens aan de slag met het opstellen van een vragenlijst. Deze enquête zal vanaf 11 december huis-aan-huis worden verspreid onder alle huizen in het zuidwestelijk deel van Rheden (ten zuiden van de Arnhemseweg) en kan anoniem worden ingevuld. Dinsdagavond 28 januari zullen de resultaten van het belevingsonderzoek gepresenteerd worden en kunnen aanwezigen met elkaar in gesprek over de resultaten. Deze avond vindt plaats in het Dorpshuis in Rheden waarbij alle inwoners van harte welkom zijn.

Meer informatie over het onderzoek is te vinden op www.rhedensdorpsbelang.nl. Voor vragen kunt u terecht bij Hans Mulder van Rhedens Dorpsbelang Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Anne Clasquin, docent bij Hogeschool VHL: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op