RD adopteert lammetjes

Ook dit jaar zijn er tientallen lammetjes geboren bij de Rhedense schaapskudde en dat betekent dat er weer lammetjes geadopteerd kunnen worden.

Rhedens Dorpsbelang adopteert op zaterdag 16 maart om 14:00 uur vier lammetjes. Wij zijn blij dat burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden onze uitnodiging heeft geaccepteerd om samen met de bestuursleden van de vereniging deze adoptie bij te wonen. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en wellicht zelf ook een lammetje te adopteren!

De schaapskudde is belangrijk voor onze gemeente en voor het dorp Rheden in het bijzonder. De schaapskooi, de kudde op de hei en de vele lammetjes blijken een grote trekpleister voor vele toeristen en wandelaars te zijn. Daarom is het  behoud van de kudde een belangrijk voor inwoners en ondernemers van Rheden.

Als Rhedens Dorpsbelang roepen wij dan ook de inwoners van Rheden  op om een lammetje te adopteren, zoals onze vereniging dat al jaren doet. Vanaf 22 februari is de schaapskooi open voor adoptie, burgers en bedrijven kunnen gedurende de openingstijden dagelijks lammetjes adopteren. Adopteren via de website  www.schaapskudde.nl gaat ook, evenals tijdens de traditionele Lammetjesdag op zondag 31 maart 2019.

Volg ons op