Inloop Zuidflank bij SC Rheden

Op donderdag 21 maart van 19:00 tot 21:00 is er een inloopbijeenkomst bij de voetbalclub SC Rheden aan de IJsselsingel 91 over twee plannen in de Zuidflank van Rheden.

Hieronder volgt de uitnodiging van de gemeente voor deze bijeenkomst:

De Zuidflank
De Zuidflank van Rheden loopt van Worth Rheden tot en met de Steegse haven. Het bestaat onder andere uit sportvelden, het openluchtzwembad, de kinderboerderij, een deel landelijk gebied en de entree van het dorp vanaf de snelweg. Bij het maken van de structuurvisie gaven inwoners aan dat de Zuidflank toegankelijker moet worden. Om dit te bereiken, hebben we samen met inwoners, eigenaren en verenigingen een masterplan opgesteld. Een tweetal plannen willen we nu graag aan u laten zien.


Clubgebouw Scouting Rhedense Pioniers
De Scouting Rhedense Pioniers is van plan een nieuw clubhuis te bouwen in de Zuidflank achter de kinderboerderij. Op 21 maart laat de scouting de plannen aan u zien en krijgt u informatie over de benodigde bestemmingsplanprocedure.


Openstellen van de boomgaard
De boomgaard op de hoek van de Haverweg en Brinkweg willen we openstellen voor publiek zodat iedereen kan genieten van deze mooie plek. Daarvoor gaan we onder andere een graspad aanleggen, houten picknicksets neerzetten en twee zwaluwtillen plaatsen. Op de inloopavond kunt u de inrichtingstekening bekijken.

Volg ons op