Geef de Rhedense leeuw kleur ..

Gezelligheid op de Kroeseboomdag: een rommelmarkt, activiteiten, lekker eten en elkaar ontmoeten. Vrijdag 12 april, van 17:00 tot 20:00  op de hoek van de Willem Barentszstraat en de Haverweg. De Entree is gratis. Organisatie: basisschool De Rheder Enk, de Mauritiusschool en kinderopvang Puck en Co, ook wel de ‘De Kroeseboom’, alle inwoners van Rheden uit voor een gezellige avond.

Van alles te doen
Wat is er te doen? Van alles! Sporten, spelletjes, een rommelmarkt, er zijn dieren, kinderen kunnen geschminkt worden, er zijn allerlei lekkere dingen te eten en u kunt genieten van muziek. Om maar een paar activiteiten te noemen: 

SC Rheden komt een voetbal clinics geven. De Munnikenhof is aanwezig met kleine dieren en producten uit hun winkel. Daarnaast zijn er diverse leuke standhouders zoals Stichting de Schaapskooi, Rhevak en de politie. 

Geef de Rhedense Leeuw Kleur

Rhedens Dorpsbelang is ook aanwezig op de Kroeseboomdag. Wij organiseren een kleurwedstrijd voor de kinderen van Rheden.

Hoofdprijs een VIP rondleiding met een echte schaapsherder!

Samen met je beste vriend(in) wandelen over de hei, met uitleg/demonstratie over de schapen, de natuur, begrazing en wat de honden doen. Plus limonade, koek en een aandenken.

Volg ons op