Intocht Sinterklaas Rheden

IMG 0009 1

De clown Sjappie rolde een lange tuinslang uit om water naar de IJssel te dragen. Hij was bang dat de intocht van Sinterklaas niet door kon gaan door de veel te lage waterstand. Zijn kompaan Max stelde Sjappie gerust. De intocht van Sinterklaas in Rheden is dit jaar bij de muziektent aan de Veerweg.

Onder luid gejuich van honderden kinderen kwamen de Wegwijspieten zaal "Ons Huis" binnen. Onder muzikale begeleiding van de gelegenheidsband van de Fanfare en de March en Showband ging het in optocht richting de muziektent. 

IMG 0025 4

Toen de Sint met zijn Pieten in zijn koets aankwam bereikte het gejuich orkaan niveau. Vol verwachting klopt ons hart.... Sinterklaas werd hoffelijk ontvangen door Jan Frank Mars van Rhedens Dorpsbelang en wethouder Ronald Haverkamp. Na een gezellige optocht door het dorp en terug in "Ons Huis" wist Sinterklaas ons te vertellen dat vanaf vanavond iedereen zijn schoen mag zetten.

IMG 0049 7

Deze intocht was niet mogelijk geweest zonder inzet van vele vrijwilligers, en alle verenigingen en scholen die Rhedens Dorpsbelang dit jaar geholpen hebben. Petje af!

Wij willen graag ook in de toekomst de Sinterklaasintocht blijven organiseren. Wilt u ook een pepernoot bijdragen? Dat kan!

Rabobank: NL53RABO0355225808 t.n.v. Rhedens Dorpsbelang o.v.v. Sinterklaasintocht Rheden

Namens alle kinderen van het dorp Rheden, hartelijk dank!

Volg ons op