Gezocht nieuw bestuurslid

Nog veel moois te doen in het dorp Rheden!

Al meer dan 80 jaar zet Rhedens Dorpsbelang zich actief in voor de leefbaarheid van het dorp Rheden. Dit gaat van hondenpoep en scheve stoeptegels tot het oprichten van ons Dorpshuis en het behoud van het zwembad. Rhedens Dorpsbelang werkt hiervoor samen met bewoners, dorpsverenigingen, ondernemers en met de gemeente. Kijkt u eens op www.rhedensdorpsbelang.nl voor meer informatie.

Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang telt momenteel zes leden. De te vervullen taken en rollen zijn over hen verdeeld met voor elk lid een bepaald accent. Uitgangspunt van het bestuur is dat de bestuursleden gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van de vereniging.

Fons Rengers (voormalig co voorzitter van RD en nu nog lid van het bestuur) heeft aangegeven dat hij in maart 2019 terugtreedt als bestuurslid. Hoog tijd om een vervanger voor hem te zoeken. Wij denken aan iemand die samen met de voorzitter de externe (politieke) contacten onderhoudt, op het gebied van communicatie een steentje kan bijdragen en voor bepaalde projecten de kar gaat trekken.

Enthousiasme en betrokkenheid met ons dorp staat voorop. Als het nieuwe bestuurslid kennis en ervaring op het gebied van projectleiding en communicatie kan inbrengen en affiniteit heeft met de politiek en maatschappelijke ontwikkelingen in onze gemeente die voor het dorp Rheden van belang zijn, is dat zeer welkom.

Actief zijn in ons bestuur vergt tijd; dat zal naar schatting gemiddeld 8 uur per maand zijn.

Bent u geïnteresseerd in een bestuurslidmaatschap bij Rhedens Dorpsbelang of wilt u er meer over weten? Neem dan contact op met onze voorzitter Jan Frank Mars (mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 06 – 460 136 97).

Volg ons op